Rekrykoulutuksella ohjaajaksi Sofiakylään ja Villa Iloon

Rekrykoulutuksella ohjaajaksi

RekryKoulutuksella ohjaajaksi Sofiakylään ja Villa Iloon

Hei sinä, jolla on jo lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutus, mutta oletkin päätynyt toiselle alalle tai jäänyt hoitamaan lapsia ja haaveilet paluusta hoiva-alalle. Nyt on mahdollista kouluttautua RekryKoulutuksella ohjaajaksi Sofiakylään Nokialla ja Villa Iloon Heinolassa. Me päivitämme tietosi ja taitosi ja otamme sinut lämpimästi vastaan iloiseen työyhteisöömme. Tartu siis tähän ainutkertaiseen tilaisuuteen.


Pirkanmaan TE-toimisto järjestää yhteistyössä Sofiakylän, Villa Ilon ja Luotain Consulting Oy:n kanssa RekryKoulutuksen, jonka tarkoituksena on työllistää henkilöitä eri yksiköihin.

Lue lisää koulutuksesta RekryKoulutus-sivultamme ja Te-Palveluiden sivulta, jossa ohjeet myös koulutukseen hakeutumisesta.

Koulutukseen edellytetään lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta. Haettavista paikoista 7 lähihoitajaa sekä sairaanhoitajat ovat Sofiakylään ja 3 lähihoitajaa Villa Iloon.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Riitta Peltonen

Lisätietoja:
Riitta Peltonen
toimitusjohtaja, Sofiakylä
riitta.peltonen@sofiakyla.fi
p. 050 487 2282