Sinulle omaa elämää

Me HoviKoti-ryhmässä uskomme siihen, että palvelulupauksemme ”Sinulle omaa elämää” mukaisesti, hyvään elämään liittyy asiakkaan yksilöllisyyden huomioiminen, toiminnan avoimuus ja läpinäkyvyys sekä elämyksellinen palvelukokemus.

Yksilöllisyys tarkoittaa sitä, että kaikki päätökset tehdään asiakkaidemme tarpeisiin sekä toiveisiin perustuen. Asiakas kohdataan yksilönä tapoineen, tottumuksineen ja tarpeineen, hänen itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen ja sitä vaalien.

Keskinäinen luottamus on kuin liima, joka pitää ihmisten väliset sidokset tiiviinä. Luottamus syntyy läpinäkyvyydellä omaan toimintaamme. Meille voi poiketa koska vaan. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja henkilökuntamme osaamista. Palvelumme laadun on oltava erinomaista ja siksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että tiimimme jäsenet ovat huippuammattilaisia ja että heillä on aito halua palvella ja hoivata ikääntyneitä. Avoimella vuorovaikutuksella henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheisten välillä pidämme huolta siitä, että asiat pysyvät yksinkertaisina ja että asiat tulevat ratkaistua.

Meidän tehtävämme on toimia innostavana uuden kokemuksen mahdollistajana ja turvallisena ohjaajana. Haluamme jokaisen asiakkaamme saavan tunteen aidosta välittämisestä sekä elämyksellisen ja lämminhenkisen palvelukokemuksen joka päivä.

Tutustu HoviKoti-ryhmän yhteisöjen toimintaan täällä.

Hyvään elämään liittyy elämyksellinen palvelukokemus