Pioneeritarinamme Noormarkusta maailmalle

Me sisarukset Jussi ja Mari tulimme hoiva-alalle, kun vanhempamme toteuttivat pitkäaikaisen unelmansa ja ostivat Noormarkun kunnan vanhan vanhainkodin. Remontoinnin jälkeen Hopeaharjun Palvelukodin toiminta alkoi vuonna 1989. Muutimme samaan pihapiiriin ja vietimme nuoruuden Hopeaharjun lämpimässä yhteisössä.

Äitimme oli alkuun kaksi kokonaista vuotta töissä – tauotta! Joten jos halusimme nähdä häntä, se onnistui hänen työnsä lomassa asiakkaidemme tiloissa. Olimme kaikki kuin yhtä isoa perhettä. Isämme vastaavasti piti huolen kiinteistöistä ja niiden kunnostamisesta Hopeaharjun laajenevaa toimintaa varten.

Alusta asti oli selvää, että tytär Mari jatkaisi äidin jalanjäljissä sairaanhoidon ja hyvinvoinnin ammattilaisena ja hän aloitti kouluttautumisen vuonna 1999. Viimein vuonna 2008 Hopeaharju siirtyi Marille sukupolvenvaihdoksessa. Toiminta on monipuolistunut ja vuonna 2014 samaan pihapiiriin valmistui uusi palveluyksikkö, Hopeakoto ja HoviKoti laajeni myös usealle muulle paikkakunnalle.

Suomalainen perheyritys

HoviKoti on itsenäinen suomalainen perheyritys ja hoivapalveluyritysten ketju. Sen hoivapalveluyksiköt työllistävät jo kolmatta sataa palvelualan ammattilaista, jotka antavat kullekin palveluyksiköille kasvot, sielun ja kaiken sen energian, jota turvallinen ja innostava ilmapiiri vaatii.

Ketterät liikkeet ovat näyttäviä

Toimintamme on kaikkialla hyvin konstailematonta. Olemme nopealiikkeinen organisaatio, jonka vahvuutena ovat ripeät suunnanmuutokset tarvittaessa vahvojen kumppaneiden tukemana. Nojaamme vahvasti usimman teknologian hyödyntämiseen palveluissamme.

”Sinulle omaa elämää” tarkoittaa itsemääräämisoikeutta ja elämyksiä

Ihminen ihmiselle -periaatteella lähestymme niin asiakaspalvelua kuin kumppanuuksiakin. Olemme sitä mieltä, että hyvä elämä koostuu lopulta hyvin pienistä, mutta lopulta hyvin merkityksellisistä asioista. Koemmekin, että tehtävämme HoviKodissa on antaa asiakkaillemme maksimaalisesti mahdollisuuksia nauttia elämästä, oppia uutta ja saada päivittäin uusia mielekkäitä elämyksiä.

Jussi & Mari

 

HoviKodin toiminta kansainvälistyy

HoviKodin toiminta kansainvälistyy Aasiassa

HoviKoti on saanut paljon huomiota osakseen, ja sen toimintamalleista on oltu kiinnostuneita kansainvälisesti. Tällä hetkellä toimimme Suomessa, Singaporessa ja Indonesiassa. Myös muita neuvotteluja on menossa APAC-alueella.

Kansainvälinen konseptimme on Hovi Care (www.hovicare.com), joka kerää sekä kotimaisen että kansainvälisen osaamisen helposti käyttöönotettavaan pakettiin. Hovi Care palvelukonseptiin kuuluu ikääntyneiden päivätoiminta nimeltään Hovi Club, kotipalvelu sekä Online Care -etäpäivätoimintapalvelut.

Kullakin markkinalla toimimme yhteistyössä paikallisten alan asiantuntijoiden kanssa. Hoiva ja hyvinvointipalveluamme tuotetaan ja johdetaan aina paikallisin voimin, sillä asiakkaillemme on tärkeää, että HoviKoti on heille tuttu ja turvallinen, jossa omaan kulttuuriin liittyvät rakkaat asiat toteutuvat.

 

SEURAA SINGAPOREN HOVIKLUBIN TOIMINTAA:

Kotimaista palveluosaamisen vientiä maailmalle
HoviClub Horsecity
HoviClub Teuku Umar
HoviClub Teuku Umar
HoviAssisted Saba
HoviAssisted Saba