Tarinamme

Me sisarukset Jussi ja Mari tulimme alalle, kun vanhempamme toteuttivat pitkäaikaisen unelmansa ja ostivat  Noormarkun kunnan vanhan vanhainkodin. Remontoinnin jälkeen Hopeaharjun Palvelukodin toiminta alkoi vuonna 1989. Muutimme samaan pihapiiriin ja vietimme nuoruuden Hopeaharjun lämpimässä yhteisössä.

Äitimme oli alkuun kaksi kokonaista vuotta töissä – tauotta! Joten jos halusimme nähdä häntä, se onnistui hänen työnsä lomassa asiakkaidemme tiloissa. Olimme kaikki kuin yhtä isoa perhettä. Isämme vastaavasti piti huolen kiinteistöistä ja niiden kunnostamisesta Hopeaharjun laajenevaa toimintaa varten.

Alusta asti oli selvää, että tytär Mari jatkaisi äidin jalanjäljissä sairaanhoidon ja hyvinvoinnin ammattilaisena ja hän aloitti kouluttautumisen vuonna 1999. Viimein vuonna 2008 Hopeaharju siirtyi Marille sukupolvenvaihdoksessa. Toiminta on monipuolistunut ja vuonna 2014 samaan pihapiiriin valmistui uusi palveluyksikkö, Hopeakoto ja HoviKoti laajeni myös usealle muulle paikkakunnalle.

Suomalainen perheyritys

HoviKoti on itsenäinen suomalainen perheyritys ja hoivapalveluyritysten ketju. Sen hoivapalveluyksiköt työllistävät jo toista sataa palvelualan ammattilaista, jotka antavat kullekin palveluyksiköille kasvot, sielun ja kaiken sen energian, jota turvallinen ja innostava ilmapiiri vaatii.

HoviKodin toiminta kansainvälistyy

HoviKodin toiminta kansainvälistyy

HoviKoti on saanut paljon huomiota osakseen, ja sen toimintamalleista on oltu kiinnostuneita kansainvälisesti. Tällä hetkellä toimimme Suomessa, Singaporessa ja Indonesiassa.

Kullakin markkinalla toimimme yhteistyössä paikallisten alan asiantuntijoiden kanssa ja palveluamme tuotetaan ja johdetaan paikallisin voimin, sillä asiakkaillemme on tärkeää, että HoviKoti on heille tuttu ja turvallinen, jossa omaan kulttuuriin liittyvät rakkaat asiat toteutuvat.

“Sinulle omaa elämää”

Toimintamme on kaikkialla hyvin konstailematonta. Ihminen ihmiselle -periaatteella lähestymme niin asiakaspalvelua kuin kumppanuuksiakin. Olemme sitä mieltä, että hyvä elämä koostuu lopulta hyvin pienistä, mutta lopulta hyvin merkityksellisistä asioista. Koemmekin, että tehtävämme HoviKodissa on antaa asiakkaillemme maksimaalisesti mahdollisuuksia nauttia elämästä, oppia uutta ja saada päivittäin uusia mielekkäitä elämyksiä.

Jussi & Mari