Mitkä erityiset ominaisuudet parhaiten kuvaavat toimintaamme?

Kokoonnuimme HoviKoti-ryhmän kesken keväällä 2020 miettimään, mitkä piirteet ja tekijät tekevät ryhmämme yksiköistä erityisiä. HoviKodin erityispiirteet kiteytyvät sekä sen oman mutta myös konserniin kuuluvien yritysten ydinarvoista ja hoivapalvelutoiminnasta. Näin listalle nousi neljä adjektiivia, jotka tuntuivat meistä erityisen tutuilta. Ne ovat: Ketterä, edistyksellinen, omistautunut ja hyväntuulinen. Erilaista, eikö? Alla vielä täsmällisempää kuvausta siitä mitä ne meillä tarkoittavat.

Ketterä – Näyttävät liikkeet

HoviKoti on pieni ja nopealiikkeinen organisaatio, jonka vahvuutena ovat ripeät suunnanmuutokset tarvittaessa vahvojen kumppaneiden tukemana. Yhdessä kumppaniemme kanssa muodostamme vahvan toimijan, joka haastaa isommatkin alan yritykset ketteryydellään. Nojaamme uusimman teknologian hyödyntämiseen palveluissamme, jotta palveluistamme tulee läpinäkyvämpiä, vaikuttavampia ja elämyksellisempiä.

Edistyksellinen – Rohkea pioneeri

HoviKoti on kotimainen hoiva- ja hyvinvointipalveluiden kehittäjä ja suunnannäyttäjä hoiva-alalla. Päätöksissämme korostuu merkityksellisyys ja paikallinen yhteiskuntavastuu. Palveluvientikonseptimme tähtää kansainväliseen kasvuun ja meillä on jo toimintaa mm. Singaporessa ja Indonesiassa. (kts. www.hovicare.com)

Omistautunut – Luotettava perheyritys

HoviKodin toiminta ja palvelut perustuvat vahvan perinnön ja pitkän kokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Olemme suomalainen perheyritys jo toisessa sukupolvessa. Annamme erityisryhmiin kuuluville asiakkaillemme mahdollisuuksia nauttia täysillä elämästään ja saada mielekkäitä ja innostavia elämyksiä.

Hyväntuulinen – Rakentava yhteishenki

HoviKodin rennossa ilmapiirissä on helppo tulla töistä hyvällä mielellä. Hyväntuulisuus tarttuu ja se näkyy koko yhteisössä. Meillä ei olla turhantärkeitä vaan arjen tekemisessä on pilkettä silmäkulmassa. Ryhmässämme kaikki korret kerätään yhteiseen kekoon eli jaamme kokemuksemme, niin hyvät kuin huonotkin, avoimesta ja otamme niistä opiksemme. Luottamuksen ilmapiirissä on helppo tulla kuulluksi ja oppien avulla parantaa jatkuvasti toimintaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!