HoviKoti-ryhmä

HoviKoti-ryhmän palveluyksiköt tarjoavat palveluja erityistä tukea tarvitseville, kuten ikääntyneille, muistisairaille, kehitysvammaisille, mielenterveyskuntoutujille sekä muille erityisryhmille Suomessa, Singaporessa ja Indonesiassa. Asiakkaiden tarpeisiin pohjautuvat palveluratkaisumme suunnitellaan elämänkaarimallilla, asiakkaan perhe huomioiden.

Palveluvaihtoehdot

Toteutamme tarpeen mukaan eritasoisia palveluvaihtoehtoja: tehostettu palveluasuminen, palveluasuminen, laajennettu tuettu asuminen, tilapäishoito, intervallihoito, jaksoasuminen, päivätoiminta, työtoiminta sekä erilaiset digitaalisuutta hyödyntävät palvelut, kuten HoviKlubi-toimintamme, joka viihdyttää ja aktivoi asiakkaita sekä kotimaassa, että ulkomailla.

Yhdessä tekeminen

Me HoviKodissa uskomme kokemusten ja osaamisen jakamiseen. Jaamme ryhmän kesken hyvät käytännöt, arjen kokemukset ja käytännön opit. Sekä kotimaassa, mutta myös ulkomailta ja ulkomaille. Silloin jokainen yksiköistämme saa maksimaalisen hyödyn ryhmänä toimimisesta ja yhdessä olemme ketterämpiä vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.

HoviKoti-ryhmän yksiköt

Hopeaharjun Palvelukoti

Hopeaharjun palvelukoti

HoviKotien sydän on Hopeaharjun Palvelukoti.

Perheyrityksemme on Satakunnan ensimmäinen yksityinen palvelukoti. Se on toiminut jo vuodesta 1989 Noormarkussa, Porissa.

Hopeaharjun Palvelukoti tarjoaa tehostettua palveluasumista ja palveluasumista mielenterveyskuntoutujille ja ikääntyneille.

Tutustu lisää
Hopeakoto

Hopeakoto

Hopeaharjun naapuriin valmistui syksyllä 2014 ikäihmisille ja muistisairaille tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja kuntoutuspalveluja tarjoava Hopeakoto.

Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota esteettömyys- ja turvallisuusasioiden lisäksi myös kokemuksellisuuteen sekä elämyksellisiin tiloihin – niin sisällä kuin ulkonakin.

Hopeakoto hyödyntää toiminnassaan Green Care -malleja.

Tutustu lisää
Hopeapuisto

Hopeapuisto

Hopeapuisto tarjoaa hoiva- ja hoitopalvelua ympärivuorokautisesti sekä palveluasumista yöpartion turvin.

Palvelukoti sijaitsee Ulvilassa, vehreässä satakuntalaisessa kaupunkimiljöössä.

Tutustu lisää
HoviCare

HoviCare

HoviCare toimii Singaporessa. Se tarjoaa HoviKlubi-muotoista päivätoimintaa singaporelaisille ikääntyneille ja erityistä tukea tarvitseville.

HoviCare hyödyntää HoviKodin osaamista ikääntyneiden palveluasumisessa ja päivätoiminnassa ja yhdistää digitaalisia palveluja innovatiivisesti.

Tutustu lisää
Keisarinkoto

Kototiimin Keisarinkoto

Kototiimi tarjoaa yksilöllistä ja itsenäistä arkea tukevaa hoiva-ja hoitopalvelua. kotipalvelua, kotihoitoa ja kuntoutusta asiakkaan kotiin Keisarinkodossa.

 

Tutustu lisää
Kototuki

Kototuki

Kototuki tarjoaa laadukkaita kotiin annettavia palveluita ja kotihoitoa. Kotipalvelua on saatavilla joka päivä, voit tilata niitä tarpeesi mukaan.

 

Tutustu lisää
Pääskyhovi

Pääskyhovi

Pääskyhovi tarjoaa asuntoja henkilöille, jotka tarvitsevat jonkinasteista apua päivittäisissä toiminnoissaan. Viihtyisät tilat ovat esteettömiä ja niissä on yhteiseen käyttöön tarkoitettuja tiloja.

Tärkeää on, että voit olla sosiaalinen ja osallistua yhteiseen tekemiseen, mutta voit halutessasi olla myös itseksesi. Meillä kukin elää omannäköistä elämää.

Tutustu lisää
Soffari

Soffari

Soffari, ”se toinen koti”, muodostuu kolmesta aktiivisesta talosta: Sofiakylästä, Sofiantähdestä ja SoffariKlubista, jotka sijaitsevat saman kadun varrella Kivimiehenkadulla Nokialla.

Soffarin palvelut on tarkoitettu kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Tuettua ja tehostettua palveluasumista tarjoamme sekä Sofiakylässä, Soffariklubilla että Sofiantähdessä.

Tilapäishoitoa aikuisille ja lapsille tarjoamme Sofiakylän puolella Vaahteramäen tiloissa. Lapsille ja nuorille tilapäishoitoa järjestetään myös SoffariKlubin tiloissa Melukylässä. SoffariKlubin tiloissa toimii myös Sofiakylän oma päivä- ja työtoiminta.

Tutustu lisää
Villa Ilo

Villa Ilo

Heinolassa Villa Ilon asiakkaat ovat ympärivuorokautisen kotipalvelun piirissä.

Ympärivuorokauden toimivat, yksilölliset hoivapalvelut perustuvat asiakkaan kanssa laadittuun palvelusopimukseen. Jokaisen asiakkaan tarpeet otetaan huomioon yksilöllisesti, tavoitteena on itsenäisen asumisen tukeminen mahdollisimman pitkään.

Ryhmäasuminen luo tarvittavaa yhteisöllisyyttä, jolloin kenenkään ei tarvitse olla yksin.

Tutustu lisää

Laatu

Laatu on yhteinen asiamme ja tärkeä menestystekijämme, jolla varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden toimintaamme. HoviKodin laatupolitiikka on sitoumus asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme.

HoviKodille on myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatti