Hyvinvointipalvelujen kehittäjä

HoviKoti on kotimainen, innovatiivinen hoiva- ja hyvinvointipalvelujen kehittäjä ja operaattori. Vahvassa kansainvälisessä kasvussa oleva yhteiskunnallinen yritys uskoo hoiva- ja hyvinvointipalvelujen keskitettyyn kehittämiseen ja paikalliseen johtamiseen. Perheyrityksen toiminta nojaa 30 vuoden kokemukseen hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toteuttamisesta.

Tarjoamme

HoviKoti-ryhmän palveluyksiköt tarjoavat palveluja erityistä tukea tarvitseville, kuten ikääntyneille, muistisairaille, kehitysvammaisille, mielenterveyskuntoutujille sekä muille erityisryhmille Suomessa, Singaporessa ja Indonesiassa. Asiakkaiden tarpeisiin pohjautuvat palveluratkaisumme suunnitellaan elämänkaarimallilla, asiakkaan perhe huomioiden. Toteutamme tarpeen mukaan eritasoisia palveluvaihtoehtoja: tehostettu palveluasuminen, palveluasuminen, laajennettu tuettu asuminen, tilapäishoito, intervallihoito, jaksoasuminen, päivätoiminta, työtoiminta sekä erilaiset digitaalisuutta hyödyntävät palvelut, kuten HoviKlubi-toimintamme, joka viihdyttää ja aktivoi asiakkaita sekä kotimaassa, että ulkomailla.

Työkalut hoivatoimijalle

HoviKoti antaa paikalliselle hoivatoimijalle arjen työkalut ja käytännön ohjeet liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen sekä uskottavan verkoston kokemusten jakamiseen. Näin toimija saa helpomman tavan käynnistää ja toteuttaa toimintaansa sekä mahdollisuuden keskittyä asiakastyöhön. HoviKoti konseptoi ja jatkuvasti edelleenkehittää hoivapalveluiden sisältöjä, suunnittelee ja toteuttaa soveltuvia hoivaympäristöjä, ohjaa palvelutoiminnan käynnistämisessä ja laadun jatkuvassa parantamisessa. Pilvipohjainen, ISO9001-sertifioitu toimintakäsikirjamme jakaa parhaat käytännöt ja HoviAkatemian sisällöt varmistavat henkilökunnan osaamisen.

Sinulle omaa elämää

Me HoviKodissa uskomme siihen, että palvelulupauksemme “Sinulle omaa elämää” mukaisesti, hyvään elämään liittyy asiakkaan yksilöllisyyden huomioiminen, toiminnan avoimuus ja läpinäkyvyys sekä elämyksellinen palvelukokemus.

Yksilöllisyys tarkoittaa sitä, että kaikki päätökset tehdään asiakkaidemme tarpeisiin sekä toiveisiin perustuen. Asiakas kohdataan yksilönä tapoineen, tottumuksineen ja tarpeineen, hänen itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen ja sitä vaalien.

Keskinäinen luottamus on kuin liima, joka pitää ihmisten väliset sidokset tiiviinä. Luottamus syntyy läpinäkyvyydellä omaan toimintaamme. Meille voi poiketa koska vaan. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja henkilökuntamme osaamista. Palvelumme laadun on oltava erinomaista ja siksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että tiimimme jäsenet ovat huippuammattilaisia ja että heillä on aito halua palvella ja hoivata ikääntyneitä. Avoimella vuorovaikutuksella henkilökuntamme, asiakkaidemme ja läheisten välillä pidämme huolta siitä, että asiat pysyvät yksinkertaisina ja että asiat tulevat ratkaistua.

Meidän tehtävämme on toimia innostavana uuden kokemuksen mahdollistajana ja turvallisena ohjaajana. Haluamme jokaisen asiakkaamme saavan tunteen aidosta välittämisestä sekä elämyksellisen ja lämminhenkisen palvelukokemuksen joka päivä.

Hyvään elämään liittyy elämyksellinen palvelukokemus

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan HoviKoti-ryhmään?

Ota yhteyttä

Jussi Peltonen, toimitusjohtaja

Jussi Peltonen
Toimitusjohtaja-Hovi Group OY

puh: +358 40 902 2477
jussi.peltonen@hovikoti.fi