HoviKoti

Tekstin koko

A- | A+

Yksiköt


Hopeaharjun Palvelukoti

HoviKotien sydän on Hopeaharjun Palvelukoti. Perheyrityksemme on Satakunnan ensimmäinen yksityinen palvelukoti. Se on toiminut jo vuodesta 1989 Noormarkussa, Porin lähellä.


Hopeakoto

Hopeaharjun naapuriin valmistui syksyllä 2014 ikäihmisille tehostettua hoivapalvelua ja kuntoutusta tarjoava Hopeakoto. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota esteettömyys- ja turvallisuusasioiden lisäksi myös kokemuksellisuuteen sekä elämyksellisiin tiloihin - niin sisällä kuin ulkonakin.


Hovikumpu

HoviKumpu, Outokummun Kuusjärvellä, tarjoaa tilapäishoitoa ja asumispalvelua kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville.

 

Sofiakylä

Sofiakylä tarjoaa tilapäishoitoa alle 16-vuotiaille kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille Nokialla. Sofiakylä tarjoaa myös tuettua palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville sekä asumisharjoittelua ja loma-asumista.

 

Villa Ilo

Heinolassa Villa Ilon asiakkaat ovat laajennetun kotipalvelun piirissä. Ympärivuorokauden toimivat hoivapalvelut perustuvat asiakkaan kanssa laadittuun palvelusopimukseen. Jokaisen asiakkaan tarpeet otetaan huomioon yksilöllisesti, tavoitteena on itsenäisen asumisen tukeminen mahdollisimman pitkään.