HoviKoti

Tekstin koko

A- | A+

Yksiköt


Hopeaharjun Palvelukoti

HoviKotien sydän on Hopeaharjun Palvelukoti. Perheyrityksemme on Satakunnan ensimmäinen yksityinen palvelukoti. Se on toiminut jo vuodesta 1989 Noormarkussa, Porissa. Hopeaharjun Palvelukoti tarjoaa tehostettua palveluasumista ja palveluasumista mielenterveyskuntoutujille ja ikääntyneille.


Hopeakoto

Hopeaharjun naapuriin valmistui syksyllä 2014 ikäihmisille ja muistisairaille tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja kuntoutuspalveluja tarjoava Hopeakoto. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota esteettömyys- ja turvallisuusasioiden lisäksi myös kokemuksellisuuteen sekä elämyksellisiin tiloihin - niin sisällä kuin ulkonakin. Hopeakoto hyödyntää toiminnassaan Green Care -malleja.

 

HoviCare

HoviCare toimii Singaporessa. Se tarjoaa HoviKlubi-muotoista päivätoimintaa singaporelaisille ikääntyneille ja erityistä tukea tarvitseville. HoviCare hyödyntää HoviKodin osaamista ikääntyneiden palveluasumisessa ja päivätoiminnassa ja yhdistää digitaalisia palveluja innovatiivisesti.

Sofiakylä ja Sofiantähti

Soffari, ”se toinen koti”, muodostuu kolmesta aktiivisesta talosta: Sofiakylästä, Sofiantähdestä ja SoffariKlubista, jotka sijaitsevat saman kadun varrella Kivimiehenkadulla Nokialla. Soffarin palvelut on tarkoitettu kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Tuettua ja tehostettua palveluasumista tarjoamme sekä Sofiakylässä että Sofiantähdessä. Tilapäishoitoa aikuisille ja lapsille tarjoamme Sofiakylän puolella Vaahteramäen tiloissa. Lapsille ja nuorille tilapäishoitoa järjestetään myös SoffariKlubin tiloissa Kissankulmassa ja Melukylässä. SoffariKlubin tiloissa toimii myös Sofiakylän oma päivä- ja työtoiminta sekä Kahvila Rokki, joka on avoinna kaikille.

 

Villa Ilo

Heinolassa Villa Ilon asiakkaat ovat laajennetun tuetun kotipalvelun piirissä. Ympärivuorokauden toimivat, yksilölliset hoivapalvelut perustuvat asiakkaan kanssa laadittuun palvelusopimukseen. Jokaisen asiakkaan tarpeet otetaan huomioon yksilöllisesti, tavoitteena on itsenäisen asumisen tukeminen mahdollisimman pitkään. Ryhmäasuminen luo tarvittavaa yhteisöllisyyttä, jolloin kenenkään ei tarvitse olla yksin.