SofiaKylä-logo  - Osa HoviKoti-ryhmää

 

Tekstin koko

A- | A+

Asiakkaidemme kertomaa

 

LION2

 

Asiakkailtamme saamamme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää. 


9.9.2014

Moikka Riitta,

Kävin pitkästä aikaa katsomassa ja lukemassa Sofiakylän nettisivuja, ja kyllä olette hienoksi sivustot tehneet:) Sivut ovat laadukkaat ja informatiiviset. Myös ne ihanat maalaukset Sofiakylän seinillä ovat aivan ihania:)

TYTARHyvä Riitta ja teidän jengi! Ylpeä olen sun saavutuksistasi ja kovasta työstä mitä olet tehnyt!!! Tyttäremme on ollut nyt tosi iloinen ja positiivinen, kun Sofiakylään tullaan ja kun hän lähtee. Tämä on mielestäni se tärkein ja arvokkain palaute, mitä te voitte meiltä saada! Olemme teihin tosi tyytyväisiä! Koko henkilökunta on ollut mukava ja ammattitaitoinen. Myös luottamus teihin on täysi kymppi! Tiedämme, kun tyttömme teille jätetään, että homma hoituu ja voimme viettää rauhassa aikaamme "vapaalla".

Kiitos kaikesta, ja jatkakaa samaan malliin!!! Voimia syksyyn ja Terkut kaikille!

Terkuin, perhe Tampeelta


28.10.2014

Lapsenlapsemme on ollut siellä hoidossa muutamia jaksoja ja olen erittäin onnellinen, kun hänelle on löytynyt tällainen turvallinen hoitopaikka. Teillä on uusi ja kaunis toimintaympäristö sekä ilmeisesti ihmiset, jotka tekevät työtä suurella sydämellä. Voimia ja Taivaan Isän siunausta työllenne! Kiitos selkeistä ja asiallisista sivuista. Nyt tiedän millaisessa ympäristössä lapsenlastani hoivataan.


16.7.2015

Thank You

everything and they give a message that when I read it, I am amazed once again with the love and the beauty I feel and how it opens my heart and understanding. Have a beautiful day filled with angels!

 - Sharon -


 4.1.2016

Hei,

Kiitos koko henkilökunnalle poikani hoitamisesta. Jätän lapsen itku silmässä sinne hoitoon, en siksi että olisin epävarma pojan olosta, vaan kuulen heti ovella, kuinka poikaa on odotettu. Tuttu hoitaja hymyilee pojalleni. Joku todella haluaa hoitaa lastani. Liikutun.

Hakiessani poikaa, kuulen kuinka on sujunut. Kuulen, että hän on ihana lapsi vaikka on työläs. Ei sitä tasoiteta minulle. Liikutun taas. Tämä on niitä ainoita kertoja, kun kuulen, että lapseni on ihana.

Hyvä henkilökunta: Hyvää terveyttä ja iloista tulevaa vuotta 2016!!

Terveisin Niina ja Eppe Huuhka Tampereelta