SofiaKylä-logo  - Osa HoviKoti-ryhmää

 

Tekstin koko

A- | A+

Asiakkaalle

Upea ympäristö, uudet ja valoisat tilat sekä ystävällinen ja asiantunteva henkilöstö tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia parhaasta mahdollisesta hoidosta Sofiakylässä.

picture-66aTarvitsetpa apua paljon tai vähän löydämme varmasti sinulle talosta oman paikan. Myös läheisesi voivat olla rauhallisin mielin, levähtää ja kerätä voimia jaksosi ajan. Tilapäishoitoon Vaahteramäkeen voit tulla päiväksi tai pidemmäksi aikaa ja pysyvästi voit asua ryhmäkodeissamme Kuusistossa, Tammistossa ja Pihlajistossa. Koivukujalta löytyy myös mahdollisuus omaan tukiasuntoon omalla parvekkeella tai voit kokeilla asumisharjoittelua. Päivä- ja työtoimintaa järjestämme naapurirakennuksessa ja osin myös omissa tiloissamme. Päivätoiminnassa Tarinatuvalla teemme mm. taidetta, käsitöitä, teatteria ja mietimme omaa sisintämme. Työtoimintaryhmä Käpykaarti kiillottaa, harjaa, putsaa ja pesee ja saa talon kiiltämään.

Yhdessä ystävien kanssa voit osallistua retkille, harrastaa ja viettää iltaa. Henkilökunnan kanssa voit keskustella tärkeistä asioista, pelata pelejä, miettiä tulevaisuutta ja opetella uusia asioita. Voit osallistua asukaspalavereihin ja kertoa toiveesi ja haaveesi ja sopia yhteisistä säännöistä. Saat siis mahdollisuuden vaikuttaa omaan elämääsi. Mikäli puhuminen ei sinulta suju mietimme yhdessä vaihtoehtoisia kommunikointikeinoja, jotta saat äänesi kuuluviin.

Pienet asiakkaamme nauttivat leikkipihan mahdollisuuksista ja ympäristön monista mahdollisuuksista leikkiin ja liikuntaan. Myös pienet retkeilevät viikonloppuisin. Sisällä voit harrastaa liikuntaa liikuntasalissa ja jos olet koulu-ikäinen voit osallistua kerhoihin ja leireille. Mahdollisuuksia on paljon ja kuuntelemme mielellämme asukkaitamme ja heidän läheisiään uusien ideoiden toteuttamiseksi ja toiminnan kehittämiseksi. Tehdään yhdessä Sofiakylästä paras mahdollinen hoiva- ja asuinpaikka!