HoviLoma RGB for-web

Tekstin koko

A- | A+

HoviLoma

HoviLoma järjestää lomaviikkoja omaishoitajille ja hoidettaville Nastolassa, Liikuntakeskus Pajulahdessa. Majoitus tapahtuu hotellitason tai opistotason huoneissa päärakennuksessa. (Pyörätuolia käyttävien on mukavampi majoittua hotellitason huoneisiin, sillä ne ovat täysin esteettömät.)

Vietämme rentouttavaa ja voimaannuttavaa lomaviikkoa luonnonkauniissa maisemissa. Viikon aikana on ohjattua ohjelmaa, joka koostuu monipuolisesta päivittäisestä liikunnasta, keskusteluista ryhmässä sekä vertaisen kokemusten jakamisesta. Kokoamme Voimavarapuun arjessa voimaantumisen tueksi.

Pajulahti senioreiden ulkoliikuntaToimintakykytesteillä saamme tietoa omasta liikkumiskyvystä, jota tarvitaan päivittäisistä arkisista toiminnoista selviytymiseen.  Tämän pohjalta on mahdollisuus osallistua henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman laatimiseen.

Viikko-ohjelma on osin omaishoitajalle sekä hoidettavalle yhteinen, osin he toimivat omissa ryhmissään. Tällöin hoidettavien kanssa on ammattitaitoista henkilökuntaa läsnä päiväohjelman ajan. Henkilökuntamme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, muistihoitajia sekä geronomi.  Avustamme tarvittaessa lomalaisia myös ruokailun aikana.  Ravintolapalvelut tarjoaa Kanresta A-oikeuksin. Ravintolan tiloissa toimii myös kahvila, josta on mahdollista tilata erillisestä maksusta iltapalaa huoneeseen.

Pajulahti tarjoaa lomalaisille esteettömän ympäristön, joten siellä on helppo liikkua erilaisten apuvälineiden kanssa niin ulkona kuin sisälläkin. Rantasauna lämpiää yleisövuoroilla , kuntosali sekä ulkoliikuntapaikat ovat vapaasti käytettävissä. Sairaanhoitajan vastaanotolla voit maksutta mittauttaa verenpaineen, verensokerin sekä tarvittaessa keskustella muistihoitajan kanssa. Loman aikana voit tilata Pajulahden vapaa-ajan palvelutarjonnasta erillisestä maksusta mm. rentouttavan hieronnan tai kuntotestin.

Varaukset ja tiedustelut

p. 044 706 0233
varaukset(at)hovikoti.fi

 

LOMAJAKSOT V. 2017