HoviKoti

Tekstin koko

A- | A+

Yrittäjälle

Hoviyrittäjä vastaa hoivayksikön palvelun laadusta ja toiminnan tuloksesta sekä toimii yksikön johtajana.

Hoviyrittäjäksi sopii henkilö, joka uskoo että yksilöllinen ja asiakkaan tarpeita kunnioittava hoivapalvelu on jokaisen perusoikeus. HoviKodin mielestä asiakkaan elämänlaadun säilyttäminen ja ylläpitäminen on paras kilpailutekijä nyt ja tulevaisuudessa. Hoviyrittäjillämme on unelma, jonka he haluavat toteuttaa.

Hoviyrittäjä uskoo siihen, että henkilökunnan hyvinvointi on tae myös asiakkaiden hyvälle palvelulle. Henkilökunnan monipuolisen osaamisen ja innostuksen avulla uudet palveluideat saadaan käyttöön.

 

Haluaisitko HoviYrittäjäksi?

Sinulla on aiempaa kokemusta yrittäjänä tai olet halukas kehittymään ja laittamaan itsesi peliin. Tunnet oman alueesi asiakkaita, yrityksiä ja vaikuttajia.

Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot sekä pystyt innostamaan ja motivoimaan henkilökuntasi laadukkaaseen ja tulokselliseen toimintaan. Sinulla on pitkäjänteisyyttä, kova halu oppia uutta, kunnianhimoa ja halua menestyä. Olet valmis kasvamaan ihmisenä ympäristössä, jossa annetaan ja saadaan palautetta. Olet valmis sitoutumaan HoviKoti-konseptin mukaiseen toimintaan. Oma taloutesi on kunnossa ja sinulla on läheisten tuki yrittäjyyteen.